upcoming events

oktober 2016
man tirs ons tors fre lør søn
     
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
316 Ting man kan lave ...Oplevelser  

6 Ting man kan lave...

I vores smukke land regner det ofte, det kan derfor til tider være svært at være aktiv udenfor hvis det står ned i stråler. Heldigvis har København dog rigtig meget at byde på og mange af tingene glemmer vi ofte i farten, så her er altså nogle af...

More Info

featured events

6 Ting man kan lave på en regnvejrsdag i København

6 Ting man kan lave på en regnvejrsdag i København

Posted by on okt 31, 2016 in Oplevelser

I vores smukke land regner det ofte, det kan derfor til tider være svært at være aktiv udenfor hvis det står ned i stråler. Heldigvis har København dog rigtig meget at byde på og mange af tingene glemmer vi ofte i farten, så her er altså nogle af de bedste ting du kan foretage dig i København på en regnvejrsdag.

more info
Beskyttelsesglas kan rede din telefon

Beskyttelsesglas kan rede din telefon

Posted by on nov 29, 2015 in Hard

Har du en Iphone eller en anden smartphone?

Hvis du kan svare ja til ovenstående spørgsmål, har du sikkert ofte været nervøs for at skærmen på din telefon bliver knust. En knust skærm er rigtig irriterende men det er ikke kun irriterende, det er også en dyr fornøjelse. Det gælder særligt hvis du har en ny Iphone 6, her kan prisen for en ny skærm nemt snige sig helt op på 3000 kr. Det er en rigtig træls ”dummebøde” at få for et øjebliks uforsigtighed. Ydermere skal du sende din telefon til reparation og undvære den i flere uger indtil den nye skærm er monteret.

Ny virksomhed har erklæret krig mod knuste skærme

iphone-6-458153_1920Ovenstående scenarie er årsagen at virksomheden pansercover.dk i 2015 blev etableret. Virksomheden ønsker nemlig at gøre op med problemet omkring knuste skærme. Derfor har de indgået samarbejde med nogle af de dygtigste producenter af beskyttelsesglas til smartphones – det såkaldte panserglas. Virksomheden har samtidig en filosofi om, at alle skal have råd til skærmbeskyttelse, derfor sælges beskyttelsesglasset til kun 89 kr. inkl. fragt. Det er virkeligt lavpris for et kvalitetsprodukt, som mange andre virksomheder tager mange flere penge for. Måske er det netop derfor, at virksomheden har på rekordtid opnået succes med at sælge deres beskyttelsesglas til danskerne.

Hvordan beskytter panserglasset?

Panserglasset beskytter din skærm ved at du monterer det udenpå telefonens skærm. Panserglasset er 9 gange så stærkt som almindeligt glas. I fagsproget siger man, at glasset har en 9H Hårdhed. Det betyder, at din skærm er minimum 9 gange så godt beskyttet som den er uden panserglas. Glasset er kort fortalt opbygget af 4 lag supertynde glas, der tilsammen kun er 0,3 mm. Derfor kan du næsten heller ikke se, at der monteret panserglas på din telefon. Den gode nyhed er, at du heller ikke kan mærke det, idet touchfunktionen fungere nøjagtig på samme måde som telefonen gør uden panserglas. Der er så at sige ikke nogen forskel i brugen af telefonen med eller uden panserglasset. Fordelen er selvfølgelig at din telefon kan klare alle de strabadser du udsætter den for, når du har sat beskyttelsesglasset på.

Panserglas kan spare dig for 2911 kr.

Når en skræmreparation koster i omegnen af 3000 kr. kan panserglasset altså derfor spare dig for 2911 kr. Det er ikke småpenge! Den gode nyhed er samtidig, at du også kan få oanserglas til dit Apple Watch og din Ipad eller tablet. Har du små børn ved du sikkert hvor hårdhændet behandling en Ipad ofte bliver udsat for i hænderne på et lille barn. Derfor kan vi kun råde dig til at beskytte alle dine skærme med panserglas fra pansercover.dk.

more info

Vi kan godt være forskellige og have ting til fælles

Posted by on nov 12, 2013 in Hard

heavyNår du lever i dagens Danmark, er der efterhånden mange retninger inden for musikken, og nogle af dem kender du helt sikkert, hvor andre kan være nye for dig, første gang du hører dem. Du har måske en kammerat eller et familiemedlem, der har talt om det der hardstyle, og du aner ikke hvad det er, selv om i har masser af andre ting til fælles.

Det er noget af det, som er det helt sjove ved at bo i lille Danmark – hvor den geografiske afstand aldrig er særlig stor, og alligevel kan der være mange strømninger i samfundet, hvor det er svært at følge med i dem alle. Tænk at du kan have flere ting tilfælles med en person i dit netværk og så alligevel kan have så forskellig musiksmag – det er noget som giver stof til eftertanke.

Mærk byens puls

Kulturlivet i byerne har aldrig været mere pulserende end det er nu, og derfor kommer der også en stærkere og stærkere urban livsstil i byerne. Netop det er danske Bioburn gode til at udnytte med deres forskellige biopejse.

De giver dig mulighed for at opleve hvordan pejse med bioethanol også kan se ud, og det kan igen være med til at trække i fælles retning, eller give en oplevelse af forskelle – som det er helt i orden at have.

Selv om du måske er til hardstyle, og dit familiemedlem er til Kandis, kan der sagtens være en enighed om, at det er meget spændende med biopejse, fordi de kan give indretningen i ethvert hus et ordentligt løft. Her kommer det igen op til overfladen, at der kan være mulighed for at være forskellige og alligevel have ting til fælles.

Prøv selv at gå ud i byens rum, fald i snak med folk du normalt ikke vil tale med, og oplev hvordan i garanteret også har ting tilfælles. Det er en sjov ting at gøre, og mange vil blive lige så overrasket som dig – både når det angår musik, levende ild og flere andre ting – det er et super spændende eksperiment at prøve af.

hardcore

Forskelligheder og fællesskaber

Er noget der hører sig til i ethvert samfund, og derfor skal det også være muligt at rumme i Danmark. Her kan det være du hører hardstyle og en veninde hører Westlife – derfor kan i sagtens have andre ting at være fælles om.

Nyd det, oplev det, sug indtrykkene til dig – og nyd så, at der er plads til alle i lille Danmark.

more info