6 Ting man kan lave på en regnvejrsdag i København

Date:okt 31, 2016 Ages: Price: Type: Location:

I vores smukke land regner det ofte, det kan derfor til tider være svært at være aktiv udenfor hvis det står ned i stråler. Heldigvis har København dog rigtig meget at byde på og mange af tingene glemmer vi ofte i farten, så her er altså nogle af de bedste ting du kan foretage dig i København på en regnvejrsdag.

Tag i biografen – En tur i biograf er aldrig helt dårligt, tag eventuelt afsted med din partner hvis det er en hyggelig romantisk film der skal ses, er det mere en action film så tag afsted med dine venner og tag eventuelt ud og få en øl bagefter.

Tag i planetariet – Planetariet er på mange måder helt fantastisk, her kan du lære nyt om solsystemet, dets opståen og få besvaret nogle af de store mystiske spørgsmål. Hvis du har børn, så kan vil de elske at komme i planetariet og lære mere om planeterne og vores jord.

Tag ud og spis brunch – Overrask din kæreste eller partner med et besøg på en lækker cafe med brunch. Her kan i få en lækker omgang morgenmad og samtidig være lidt ude fra hjemmets trygge rammer. Næsten samtlige cafeer i indre by har brunch, det kan dog variere rigtig meget hvor gode de er. Du kan bestille bord hjemmefra, se eventuelt denne side som har en oversigt over oplevelsesgaver, her kan du se flere steder med brunch og altså bestille direkte hjemmefra.

Tag på Museum – I København findes der langt flere museer end man lige skulle tro, her kan du lære en masse om byens historie, om kunst og meget mere. Der er eksempelvis nationalmuseet, statens museum for kunst, Frilandsmuseet, Arken, arbejdermuseet og meget mere.

Tag på sightseeing rundt i hovedstaden – Hvor tit har du været turist i din egen by? Måske du tænker at du ved alt om København og kender hver en krog, men gør du nu også det eller kender du reelt kun cykelturen til dit arbejde og turen til dit lokale supermarked. Leg turist i din egen by, følg efter en flok turist og lyt efter hvad der bliver sagt og fortalt, tag på kanalrundfart, tag på guidede ture rundt i byen og meget mere. Byen gemmer med garanti på hemmeligheder som du end ikke vidste.

Som du kan se så findes der altså rigtig mange ting som man kan foretage sig i København på en dag hvor solen ikke skinner. Se flere oplevelser i københavn, besøg visitcopenhagen.dk. Vi håber denne guide kunne hjælpe dig og du fandt lige præcis den oplevelse du skulle bruge.