Vi kan godt være forskellige og have ting til fælles

Posted by on nov 12, 2013 in Hard

heavyNår du lever i dagens Danmark, er der efterhånden mange retninger inden for musikken, og nogle af dem kender du helt sikkert, hvor andre kan være nye for dig, første gang du hører dem. Du har måske en kammerat eller et familiemedlem, der har talt om det der hardstyle, og du aner ikke hvad det er, selv om i har masser af andre ting til fælles.

Det er noget af det, som er det helt sjove ved at bo i lille Danmark – hvor den geografiske afstand aldrig er særlig stor, og alligevel kan der være mange strømninger i samfundet, hvor det er svært at følge med i dem alle. Tænk at du kan have flere ting tilfælles med en person i dit netværk og så alligevel kan have så forskellig musiksmag – det er noget som giver stof til eftertanke.

Mærk byens puls

Kulturlivet i byerne har aldrig været mere pulserende end det er nu, og derfor kommer der også en stærkere og stærkere urban livsstil i byerne. Netop det er danske Bioburn gode til at udnytte med deres forskellige biopejse.

De giver dig mulighed for at opleve hvordan pejse med bioethanol også kan se ud, og det kan igen være med til at trække i fælles retning, eller give en oplevelse af forskelle – som det er helt i orden at have.

Selv om du måske er til hardstyle, og dit familiemedlem er til Kandis, kan der sagtens være en enighed om, at det er meget spændende med biopejse, fordi de kan give indretningen i ethvert hus et ordentligt løft. Her kommer det igen op til overfladen, at der kan være mulighed for at være forskellige og alligevel have ting til fælles.

Prøv selv at gå ud i byens rum, fald i snak med folk du normalt ikke vil tale med, og oplev hvordan i garanteret også har ting tilfælles. Det er en sjov ting at gøre, og mange vil blive lige så overrasket som dig – både når det angår musik, levende ild og flere andre ting – det er et super spændende eksperiment at prøve af.

hardcore

Forskelligheder og fællesskaber

Er noget der hører sig til i ethvert samfund, og derfor skal det også være muligt at rumme i Danmark. Her kan det være du hører hardstyle og en veninde hører Westlife – derfor kan i sagtens have andre ting at være fælles om.

Nyd det, oplev det, sug indtrykkene til dig – og nyd så, at der er plads til alle i lille Danmark.